In onze vernieuwde showroom laten we een scala aan wand- en plafondafwerkingen zien.

Ook voor de exclusievere wanden zoals Betonciré en Tadelakt kunt u bij ABC terecht. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren van dit soort afwerkingen.

Interesse? neem vrijblijvend contact met ons op.

Beton cire - exclusieve wandafwerkingen

Bij ABC Afbouwcentre kunt u terecht voor de echte Betoncire, ook wel betonstuc genaamd. Wij werken met verschillende leveranciers met elk hun eigen kwaliteiten. Betonstuc wordt veel toegepast in badkamers en op vloeren. Dit als vervanger voor tegelwerk. De authentieke uitstraling van betonstuc zorgt voor een rustige, warme uitstraling. In vele kleuren en structuren verkrijgbaar.

Wand- en plafondafwerkingen

In onze showroom laten we een brede keuze in wand en plafondafwerkingen zien. Glad pleisterwerk, schuurwerk, sierpleisters, coatings, muurverven, lambriseringslijsten, architraven, enz.  En natuurlijk… ABC sierlijsten en ornamenten! Kom vrijblijvend langs in onze showroom!

ABC Sierlijsten en ornamenten

ABC Afbouwcentre produceert hoogwaardige sierlijsten en ornamenten voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Voor binnen produceren wij deze in gips, voor buiten in (lichtgewicht) cement. Met onze eigen productie hebben wij daardoor alles zelf in eigen hand. De keuze is groot, oneindig groot. Standaard of maatwerk, groot of klein, bewerkt of onbewerkt, binnen of buiten. Naast ons standaard assortiment is het tevens mogelijk om restauratie en herstellingen op maatwerk te leveren. Neem vrijblijvend contact op of kom sfeer proeven in onze showroom!

Bezoek onze winkel en showroom: